Valige oma riik
+372 6413113

Koorejuustu kreem kalamarjaga

Komponendid:


– 300g koorejuustu
– 200 ml koort
– 1 supilusika täis peenestatud tilli
– 1 pakk granuleeritud želatiini
– 2 supilusika täit sidrunimahla
– ½ teelusikat soola
– 1 purk (100g) punast kalamarja
Sidrunimahlale lisada 4 supilusikat külma vett, leotada želatiini selles 10 minutit. Juust segada soola ja tilliga, koor vahustada. Koorele lisada juustu seda aeglaselt segades, lisada kalamarja ja uuesti segada. Märg želatiin kuumutada, seda pidevalt segades, kuni see on sulanud. Peene joana valada juustumassile ja segada. See segu valada välja kaussi (parem, kui see oleks klaasist) ja asetada jahtuma külmkappi mitmeks tunniks (parem kui kogu ööks). Enne serveerimist asetada liuale ja lõigata lahti nagu tort.