Valige oma riik
+372 6413113

Cheesecake avokaado ja kalamarjaga

Komponendid:


– 4 viilu saia röstimiseks
– 1 avokaado
– 200g koorejuustu (kodujuust)
– 1 supilusika täis hapukoort
– 1 supilusika täis sidrunimahla
– soola
– musta pipart
– tilli
– 1 pakk granuleeritud želatiini
– 2-4 tükki suitsulõhet
– punane kalamari
Želatiin valada külma vette mahuga 4 supilusikat 10-ks minutiks. Avokaado purustada kannmikseris, lisada sinna koheselt sidrunimahl, et avokaado ei muutuks tumedaks. Lisada soola, pipart ja peenestatud tilli. Koorejuust segada hapukoorega, lisada soola ja pipart. Lahustada želatiin aeglasel tulel seda pidevalt segades. Pool sellest valada avokaado massile ja teine pool koorejuustule. Vastavate vormidega lõigata leivast leivarattad jättes need metallvormi. Kahele leivarattale valada avokaadokreem poole metallvormi kõrguseni, seejärel koorejuust, kahele ülejäänud leivarattale – alguses koorejuust, seejärel avokaadokreem. Edasi, panna külmkappi umbes tunniks ajaks jahtuma. Enne serveerimist võtta leivarattad vormist välja ja kaunistada kreem lõhetükikestega, punase kalamarja ja murulauguga.

Soovitus: Juhul kui Teil puuduvad portsjonirõngaste vormid, siis võib neid valmistada mineraalvee plastikpudelist lõigates kääridega pikkupidi seejärel aga mitmeks tükiks kõrgusega 5-6 cm. Kinnitades rõngad kleeplindiga saate endale vajaliku läbimõõduga portsjoni rõngad.