Valige oma riik
+372 6413113

Kala koorekastmes koos kalamarjaga

Sastāvdaļas 2 porcijām:


– 2 kalafileed (lõhe, paltus jms.)
– Mugulsibul, 50ml valget kuiva veini
– 200 ml koort
– valge pipar
– soola
– keedetud kartul
– till
– punane kalamari
Kala (lõhe, paltus jms.) portsjoniteks ja küpsetada praeahjus grillirežiimis (kuumus ülevalt).

Kaste: 1 peeneks hakitud sibul praadida koorevõis kuni sibulatükid muutuvad läbipaistvaks, lisada 50 ml valget kuiva veini, seejärel veidi hautada.
Valada peale klaas rõõska koort, lisada soola ja jahvatatud valget pipart ja keeta läbi aeglasel tulel seda pidevalt segades, seni kui koor muutub paksuks (5-7 minutit).
Võtta tulelt ja lisada 3-4 supilusika täit punast kalamarja ja segada see.
Valada kaste kalale

Garneeringuks võib pakkuda keedukartulit, millele on puistatud peenestatud tilli.