Igatsete meie retsepte? Vaadake meie maitsvat mereannipasta retsepti ja jätke see kindlasti meelde
Koostisained:
Spagetid – 300 g
Mereannikokteil „Medusa“ - 450 g
Rõõsk koor, 20% - 150 ml
Kõva juust – 100 g
Või – 50 g
Oliiviõli – 3 sl.
Küüslauk – 2 küünt
Kuivatatud ürdisegu (pune, basiilik, rosmariin ja muud)
Sool, pipar – maitse järgi
Valmistamine:
Keetke spagetid soolaga maitsestatud vees, kuni need on al dente (peaaegu pehmed)
Praadige purustatud küüslauguküüned kergelt võis ja oliiviõlis ning eemaldage siis, et õlisse jääks ainult maitse ja lõhn
Lisage kuivatatud ürdisegu, sool ja pipar ning valage peene joana sisse koor. Kuumutage keemiseni, vähendage kuumust ning hautage kuni paksenemiseni
Segage mereannid ja spagetid kokku, lisage kaste ja segage läbi
Puistake peale juust ja kaunistage maitserohelisega vastavalt soovile
Kõik on väga lihtne ja mis peamine – äärmiselt maitsev